Photobucket Kesäkuu oli vasta aluillaan. Darcey olisi siirtymässä seuraavana syksynä peruskoulun viimeiselle luokalle, ja hän juhlisti tätä ajatusta viettämällä mahdollisimman vähän aikaa miettien tulevaisuutta ja mahdollisimman paljon aikaa ulkona, poissa kotoa ja hieman humalassa. Darcey oli enimmäkseen kahden ystävänsä, Gracen ja Alexan kanssa.
Photobucket  
”Oikeasti, minä olen niin vitun kyllästynyt tähän paikkaan”, lyhythiuksinen Alexa sanoi sinisessä mekossaan, joka näytti turhan paljon hänen rintojaan.
”No älä. Täällä pyörii vain samat kasvot. Ja samat jätkät”, Darcey huokaisi.
 
Photobucket ”Minä kun luulin, että sinä rakastat Harryä”, Grace sanoi hivenen ihmettelevällä äänellä.
”Harry ja minä ehkä ollaan yhdessä, mutta ei hän mikään unelmien mies ole”, Darcey naurahti.
”Gracie-kulta on vain kateellinen, kun hän on vielä sinkku”, Alexa nauroi ilkeästi.
Vaikka Darcey ei ollut mikään kaunotar, hänen ympärillään parveili poikia kuin mehiläisiä hunajan äärellä. Hänen ystävänsä olivat häntä paljon viehättävämpiä, mutta Darceyssä oli jotakin, mikä kiehtoi ihmisiä.
 
Photobucket Tästä samaisesta syystä oli Darceyn tehtävä suostutella ihmisiä ostamaan hänelle ja ystävilleen alkoholia. Yleensä jostain löytyi joku sankari, joka tahtoi pelastaa Darcey-paran selvältä perjantai-illalta.
 
Photobucket Niinpä he päätyivät istumaan johonkin talon nurkalle istumaan ja juomaan. He nauroivat, haukkuivat ohikulkijoita ja suunnittelivat tulevaa kesää. Samalla he miettivät, miten mahtavaa ysiluokasta tulisi. Grace alkoi olla melko nopeasti laskuhumala-kunnossa, mutta se ei latistanut Darceyn ja Alexan tunnelmaa.
 
Photobucket He istuivat juttelemassa ja juomassa kauan jälkeen auringonlaskun. Lopulta Alexa ilmoitti, että hänen täytyisi viedä Grace kotiinsa.
”Minua oksettaa”, Grace valitti.
”Älä nyt vielä yrjöä, Gracie”, Alexa sanoi ja kääntyi sitten Darceyn puoleen, ”Kai sinä pärjäät itse kotiisi?”
”Enkö minä mitenkään voisi tulla nukkumaan sinun luoksesi?” Darcey pyysi.
”Sori, kulta. Ei onnistu. Sinä olet ollut meillä jo kolme edellistä yötä, ja äiti alkaa epäillä, että sinä olet karannut kotoa”, Alexa pahoitteli.
 
Photobucket Alexa ja Grace lähtivät ja jättivät Darceyn yksin. Darcey olisi voinut mennä kotiin ja kohdata Lilianin viha ja kuulla valitusta hänen humalastaan. Oli helpompaa ilmestyä paikalle aamulla, ja väittää, että hän oli vain viettänyt tyttöjeniltaa ja jäänyt Alexan luo. Nyt Darceyllä ei kuitenkaan ollut yösijaa. Darceyn ei tehnyt pahemmin mieli lähteä etsimään sitä, sillä hänen päässään pyöri melko vahvasti.
”Darcey? Oletko se sinä?” tuttu miesääni kysyi hänen läheltään.
 
Photobucket ”No jopas nyt”, Leo sanoi, kun Darcey nosti katseensa.
Leo vaikutti hänkin olevan hieman humalassa, muttei lähellekään niin pahassa kunnossa kuin Darcey. Leo oli Lilianin ystävä, mutta alle reilusti alle kolmikymppinen. Darcey oli jo pitkään ollut ihastunut Leoon, muttei ollut saanut tunteilleen vastakaikua.
 
Photobucket Darcey nousi ylös. Hän näki Leossa mahdollisuuden. Ehkä hän voisi saada Leolta yöpaikan.
”Mitäs sinä oikein teet ulkona tähän aikaan yöstä? Eikös pikkutyttöjen pitäisi olla jo nukkumassa”, Leo sanoi hymyillen.
”Pikkutyttöjen ehkä”, Darcey sanoi ja yritti olla huojumatta. ”Mutta minä en tosiaan ole mikään pikkutyttö.”
 
Photobucket ”Etkö tosiaan?” Leo sanoi ja tuli lähelle.
Kylmät väreet kulkivat pitkin Darceyn selkäpiitä.
”Jos totta puhutaan, minua alkaa jo hieman väsyttää, eikä minulla ole majapaikkaa. Ehkä sinä voisit auttaa neitoa hädässä ja majoittaa minut sohvallesi?” Darcey sanoi yrittäen kuulostaa seksikkäältä, mutta kuulosti ehkä enemmänkin hylkeeltä, jolla oli yskä.
 
Photobucket ”Sinulla kävi tuuri”, Leo sanoi. ”Minä asun tässä aivan lähellä, ja sohvani tyhjeni juuri edellisestä asukkaasta. Ja ehkä me voisimme juoda lasin viiniä, minulla on vähän jano…”
Darcey koki olevansa jo tarpeeksi päissään, eikä hän tahtonut juoda enempää. Mutta ehkä viinilasillisen äärellä he voisivat tutustua toisiinsa paremmin.
”Kuulostaa hyvältä”, Darcey vastasi ja lähti seuraamaan Leoa.
 
Photobucket Ja toden totta, Leo asui hyvin lähellä. Hän asui talossa, jonka vierellä Darcey usein vietti aikaan ystäviensä kanssa.
 
Photobucket  ”Tervetuloa matalaan majaani”, Leo ilmoitti iloisesti, kun hän avasi oven ja asteli sisälle.
Kävi ilmi, ettei Leo oikeastaan vuokrannut kokonaista asuntoa, kuten Darcey oli luullut. Leolla oli itsellään yksi huone, ja hän jakoi kylpyhuoneen muiden talon asukkaiden kanssa.
 
Photobucket Darcey istui pienenpienelle sohvalle, jota peitti valkoinen kangas. Siinä oli tahroja. Leo asteli pienehkön huoneen toiselle puolelle. Hän kaatoi laseihin punaviiniä hyvin hitaasti. Kumpikaan ei sanonut mitään. Darceystä Leo vaikutti mietteliäältä, aivan kuin hän ei osaisi tehdä jotakin vaativaa päätöstä.
 
Photobucket ”Kuinka vanha sinä olitkaan?” Leo kysyi melko vakavana, kun hän antoi lasin viiniä Darceylle.
”Tarpeeksi vanha”, Darcey sanoi vältellen.
Hän ei tahtonut paljastaa oikeaa ikäänsä Leolle. Sitä paitsi, Darcey ei oikeastaan valehdellut. Hän oli tarpeeksi vanha omasta mielestään. Leoa tämä vastaus ei täysin tyydyttänyt, mutta hän ei kysynyt aiheesta enempää.
 
Photobucket ”Sinä vaikutat jotenkin kireältä”, Leo sanoi. ”Juo vähän viiniä.”
Darcey ei olisi voinut olla enempää erimieltä. Hän oli erittäin rento, eikä hänen missään nimessä kannattanut juoda enempää. Darcey kuitenkin esitti ottavansa huikan. Samalla Leo tuli lähemmäs ja laittoi hiljalleen kätensä tytön olalle. Darcey olisi voinut kiljua innosta. Tämä oli selvä merkki! Leo piti hänestä!
 
Photobucket ”Kuule”, Leo jatkoi, ”Tämä sohva ei ole erityisen mukava. Minä en voi kieltää sitä. Mitä jos me jaettaisiin tuo minun sänkyni? Sinä olet niin pieni, että me mahduttaisiin siihen ihan hyvin. Siis nukkumaan.”
Darceyn sydän hakkasi lujaa. Hän ei voinut uskoa, mihin suuntaan illan tapahtumat olivat menossa. Hän tiesi, että humalatila heikensi harkintakykyä, mutta tätä päätöstä Darceyn ei tarvinnut edes harkita.
 
Photobucket Leo nappasi Darceyn käsivarsilleen ja kantoi hänet sängylle. Darceytä jännitti. Hän ei voinut uskoa onneaan. Leo halusi hänet ja vain hänet. Ja se tapahtuisi juuri nyt. Yhtäkkiä Leon kasvoille tuli syyllinen hymy.
”Mitä nyt?” Darcey kysyi.
”Lilian tappaa minut, jos hän saa tietää”, hän sanoi avatessaan Darceyn shortsien vetoketjua.
Darcey naurahti ajatukselle, muttei sanonut mitään.
 
Photobucket Leo riisui Darceyn ammattimaisin ottein. Darcey ei sen sijaan humalaltaan ja kokemattomuudeltaan osannut oikein tehdä mitään.
”Sinä näytät kauniilta”, Leo sanoi, itsekin hieman humalassa.
Darceytä jännitti niin paljon, ettei hän saanut sanaa suustaan.
----------------------------------------------------
 
Photobucket Aamulla Darcey heräsi huonovointisena. Hänellä oli aivan kamala krapula. Jos tarkkoja oltiin, hän oli edelleen hieman humalassa. Edellisen yön tapahtumat olivat sumun peitossa, eikä Darcey tiennyt, missä hän oli. Ja missä hänen vaatteensa olivat.
 
Photobucket Darcey nousi ylös, ja hänen vatsaansa tosiaan väänsi. Hänen päänsä tuntui räjähtävän. Hänen oli pakko päästä kotiin. Tai ainakin oksentamaan.
 
Photobucket Aurinko oli vasta nousemaisillaan, mutta Darcey ei ollut varma, kuinka paljon kello oli. Kaupunki oli vasta heräämässä. Darcey ei voinut uskoa hiljalleen mieleen palaavia yön tapahtumia. Hän oli harrastanut seksiä Leon kanssa. Siis todella, hän oli menettänyt neitsyytensä, tuosta noin vain. Darcey ei tosin muistanut itse tapahtumasta paljoakaan. Hän muisti sen olleen aika epämukavaa ja hosuvaa.
 
Photobucket Illalla Alexa ja Grace tulivat Darceylle kylään.
”Äiti oli ihan raivoissaan, kun tulin aamuyöstä kotiin. Ja minulla oli ehkä maailmanluokan pahin krapula. Oikeastaan, se jatkuu vieläkin”, Grace naurahti. ”Mutta hei, mihin sinä oikein menit yöksi, Darcey?”
 
Photobucket Darcey hymyili mysteerisesti.
”Minä menin Leon luo yöksi”, Darcey sanoi.
”Eikä! Mitä te oikein teitte? Nukuitteko te samassa sängyssä?” Alexa kysyi innokkaana.
”No ei kai!” Grace sanoi hieman paheksuen.
”Me ei vain nukuttu”, Darcey sanoi viekkaasti.
 
Photobucket ”Ei helvetti!” Alexa sanoi ja pomppasi pystyyn.
”No joo helvetti!” Darcey sanoi nauraen.
Jostain syystä itse neitsyyden menettäminen ei ollut ollut niin mukavaa kuin siitä leuhkiminen.
”Millaista se oli?” Alexa kysyi innoissaan.
 
Photobucket ”No se oli tosi mukavaa. Ei yhtään niin hirveää kuin mitä minä luulin”, Darcey valehteli.
”Darcey, ei sinun olisi pitänyt tehdä sitä. Ethän sinä edes tunne Leoa kunnolla. Eikö hän ole jotain 27?” Grace sanoi huolestuneena.
Darcey hieman kavahti.
”Ikä on pelkkä numero”, Alexa sanoi kuitenkin vastaan. ”Grace on vain kateellinen, koska sillä ei ole poikaystävää.”
”Jos tarkkoja ollaan, ei Leo ole Darceyn poikaystävä. Ne vain panivat kerran”, Grace sanoi pisteliäästi.
 
Photobucket ”Grace, etkö sinä voisi vain olla onnellinen minun puolestani?” Darcey sanoi hieman harmissaan.
”Minähän olen. Tavallaan. Mutta sinä olit aika ajattelematon. Se, mitä Leo teki, oli oikeasti laitonta. Leo voisi joutua vaikka vankilaan!” Grace sanoi.
”Miksi sinä olet aina niin pessimistinen?” Darcey huokaisi. ”Mitään pahaa ei tapahtunut!”
Grace ei vastannut. Hän vain pudisti päätään.
-------------------------------------------------------------------
 
Photobucket Kaksi viikkoa myöhemmin Darcey oli kerrankin palaamassa kotiin ennen yhtä aamuyöllä. Grace ei ollut päässyt paikalle ollenkaan, ja Alexa oli ollut koko illan kiinni Carterissa. Vaikka Carteria ei tosiaan kiinnostanut Alexan seura. Toisin sanoen Darceyllä oli ollut tylsä ilta.
 
Photobucket Kun Darcey astui sisälle, häntä kohtasi hämmentävä näky. Hänen isotätinsä Lilian jutteli Leon kanssa. Kahden. Oli hyvin harvinaista, että Lilian kutsui vieraakseen vain yhden ihmisen. Darcey suorastaan jähmettyi oviaukkoon.
”Darcey”, Leo sanoi yllättyneellä äänellä.
 
Photobucket ”Hei Leo”, Darcey sanoi ja hymyili.
Oli totta, ettei Leo ollut ottanut häneen mitään yhteyttä yhdessä vietetyn yön jälkeen. Siksi Darceyllä olisi pitänyt olla kaikki oikeudet inhota Leoa. Mutta se oli mahdotonta! Leo oli yksinkertaisesti liian upea.
 
Photobucket ”Ja hei Lilian!” Darcey sanoi ja oli onnellinen siitä, ettei hän ollut juuri juonut sinä iltana.
”Darcey, sinun kotiintuloaikasi meni jo”, Lilian sanoi hieman vihaisesti.
”Äh, älä viitsi. Minä tulin kotiin aikaisemmin kuin yleensä”, Darcey puolustautui.
Häntä pelotti, että Lilian vahingossa paljastaisi hänen oikean ikänsä. Jos Leo saisi tietää, että hän on vain 14… No, Darcey saisi sanoa hyvästit mahdolliselle suhteelle Leon kanssa.
 
Photobucket Leo yskäisi ja nousi ylös.
”Me puhuimme juuri sinusta. Kerroin Lilianille, että sinä ja minä tapasimme pari viikkoa sitten, ja että sinä autoit minua säveltämään”, hän sanoi. ”Minä pyysin Lilianilta, että sinä voisit toimia muusanani joinakin päivinä viikossa.”
 
Photobucket ”Minusta se ei ole hyvä idea. Minä kyllä tiedän, että muusat eivät ole pelkkiä inspiraation lähteitä. Heiltä halutaan paljon muuta, ja minä en aio altistaa Darceytä sille”, Lilian sanoi vastaan.
”Lilian, sinä tiedät, että minä olen vakaassa suhteessa Monan kanssa. Minulle ei tulisi mieleenkään tehdä mitään, mikä vahingoittaisi häntä”, Leo sanoi.
 
Photobucket Darceyn suu loksahti auki. Veri pakeni hänen päästään. Leo seurusteli Monan kanssa?! Mona oli ollut Darceyn lapsenvahtina, kun Darcey oli vasta taapero. Ja he olivat molemmat olleet sängyssä saman miehen kanssa. Voi Luoja! Darcey oli toinen nainen! Mutta toisaalta oli selvää, että Leo piti hänestä. Miksi muuten hän kävisi pyytämässä luvan Lilianilta tavata tämän sukulaistyttöä? Darcey teki päässään nopeita päätöksiä liittyen siihen, tahtoiko hän yhä tavata Leoa vai ei.
 
Photobucket ”Jos se on teille niin tärkeää, niin kai te voitte tavata muutaman kerran viikossa. Eihän minun mielipiteelläni ole muutenkaan väliä Darceylle. Mutta teidän täytyy käyttäytyä kunnolla”, Lilian sanoi.
Darcey pyöräytti silmiään, mutta mietti yhä, että tahtoiko hän jatkaa Leon tapaamista. Lisäksi hän oli hyvin hämmentynyt, minkä takia hän ja Leo eivät olisi vain voineet tavata salaa Lilianilta.
 
Photobucket ”Hienoa. Älä huoli, Lilian. Minun tarkoitusperäni ovat pelkästään taiteeseen ja musiikkiin liittyvät”, Leo sanoi, mutta hän katsoi Darceytä.
Darcey tunsi sulavansa siihen paikkaan. Hän melkein unohti, että hänellä oli kana kynittävänä tämän kanssa.
”Minä lähden nyt kotiin. Kello on jo paljon”, Leo sanoi ja käveli Darceyn ohi.
 
Photobucket ”Hei Leo, odota!” Darcey huudahti ja juoksi Leon perään.
”Mitä nyt, Darcey?” Leo sanoi hivenen laiskalla ja itseriittoisella äänellä kääntymättä katsomaan.
Darceytä olisi ärsyttänyt Leon välinpitämätön käytös, jos mies ei olisi ollut niin kamalan seksikäs.
 
Photobucket ”No hemmetti, miten niin ’mitä nyt’? Eiköhän ole selvää, että minulla on kysymyksiä! Ensinnäkin, sinä seurustelet Monan kanssa? Siis mitä? Etkö sitten viitsinyt mainita asiasta minulle! JA toiseksi”, Darcey sanoi ennen kuin Leo ehti sanoa mitään siihen väliin, ”Miksi ihmeessä sinä menit puhumaan Lilianille meidän tapaamisesta? Siinä ei ollut mitään järkeä.”
 
Photobucket ”Älä nyt huoli, tyttö hyvä. Mona ja minä olemme teknisesti vielä yhdessä, mutta me emme ole olleet läheisiä pitkään aikaan. Olemme jo irtautuneet toisistamme. Joku voisi sanoa, että meillä on eroprosessi meneillään. En vain tahtonut sanoa sitä Lilianille vielä, kun asiat eivät ole ihan selviä. Ja minä menin puhumaan Lilianille, koska Mona sai selville, että sinä olit ollut luonani yötä. Minä jouduin keksimään hölmön tarinan, jossa sinä olit muusani. Ja minä tiedän, että Mona puhuu kuitenkin asiasta Lilianin kanssa, joten minun täytyi puhua siitä Lilianin kanssa”, Leo selitti.
 
Photobucket ”No mutta… miksi sinä sitten pyysit Lilianilta, että tätä muusa-juttua jatketaan? Tai siis tarkoitatko sinä, että sinä haluat tavata uudelleen?” Darcey kysyi ennen kuin ehti estää itseään.
”Sinä voit ilmestyä asunnolleni huomenna iltapäivästä, jos haluat”, Leo sanoi eikä vastannut kysymykseen suoraa.
 
Photobucket Leo hyvästeli Darceyn ja lähti kävelemään kohti kotiaan. Darcey oli hyvällä tapaa hämmentynyt. Leo aikoi erota Monasta. Itse asiassa, ero oli melkein selvä. Ja kun ero olisi selvä, Leo ja Darcey voisivat alkaa seurustella. Silloin hän voisi näyttää Gracelle, että hänen ja Leon suhteessaan oli enemmänkin kuin pelkkää seksiä.
 
Photobucket Kuten Leo oli ehdottanut, Darcey meni miehen luo seuraavana iltapäivänä. Darcey kyllä tunsi itsensä vähän hölmöksi. Hän oli oppinut kaikista naistenlehdistä, että pitäisi esittää vaikeasti tavoiteltavaa, mutta tässä hän kulki, aivan Leon talutusnuorassa.
 
Photobucket Darcey, hetken etsimisen jälkeen, löysi Leon oven. Hän koputti ja asettautui omasta mielestään viettelevään poseeraukseen.
”Ai hei”, Leo sanoi vaikuttaen hetken eksyneeltä. ”Ah, ai niin! Sovimme tapaavamme tänään.”
Tämä ei ollut Darceyn odottama tervehdys, muttei hän voinut valittaa. Pelkkä Leon näkeminen sai perhosia hänen vatsanpohjaansa.
 
Photobucket Darcey asteli suoraa sängylle, hieman tärisevin askelin. Ulkoa kuului liikenteen humina, joka peitti tytön ajatukset lohduttavalla usvalla. Darcey nosti katseensa odottavaisesti ylös, ja huomasi Leon istahtaneen pianonsa ääreen. Liikenteen äänet katosivat harmonisen soiton alle, ja Darceyn mietteet saivat äänensä takaisin. Ne vyöryivät hänen mieleensä pakonomaisella kauhulla. Oliko Darcey sittenkin ymmärtänyt Leon väärin? Voi hitto!
 
Photobucket Leo soitti aina vähän ja kirjasi sitten nuotteja muistiin. Darceystä se oli erityisen pitkäveteistä ottaen huomioon, että Darcey oli odottanut viettävänsä kiihkeän ja jännittävän iltapäivän Leon kanssa. Kun tätä oli jatkunut lähes puolituntia – Darceystä puoli ikuisuutta – hän nousi ylös ja käveli Leon pianon viereen.
”Mitäs teet?” Darcey kysyi leikkisällä äänellä.
”Sävellän”, Leo sanoi.
 
Photobucket ”Ah, mutta sinä olet varmaan hieman kyllästynyt. Minulla ei ole hirveästi virikkeitä täällä”, Leo sanoi pahoittelevalla äänellä.
Darcey alkoi toivoa, että Leo vihdoin huomioisi hänet, unohtaisi musiikin, unohtaisi kaiken.
”Minulla on kyllä kirjoja jossain täällä, sinähän tykkäsit lukemisesta”, Leo sanoi.
Ei sitten, Darcey ajatteli.
 
Photobucket Hän nappasi käteensä ensimmäisen kirjan, jonka hän löysi. Dorian Grayn muotokuva, tätä kirjaa Darcey ei ollut lukenut. Hän oli tosin kuullut isotätinsä ystävineen puhuneen siitä vuosia sitten jossain iltatilaisuudessa. Ainoa asia, mitä Darcey muisti oli se, että kirjan kirjoittaja oli homo.
 
Photobucket Nopeasti Darcey oli rakastunut kirjan koristeelliseen kieleen. Sanat soljuivat keskustelusta toiseen. Maailmassa vaikutti olevan enemmän värejä, enemmän musiikkia, enemmän tunteita. Kirjan hahmoilla oli suuria ajatuksia, eikä Darcey voinut olla miettimättä, että miltä tämä komea Dorian Gray olisi näyttänyt.
 
Photobucket ”Hei”, Darcey kuuli yhtäkkiä yläpuoleltaan. ”Eikö olisi jo aika lopettaa lukeminen?”
Leo liu’utti hiljaa Dorian Grayn muotokuvan Darceyn kädestä. Darcey antoi kätensä pudota vierelleen, katseessaan lievä hämmennys mutta huulillaan hymynkare.
 
Photobucket Sanattomassa yhteisymmärryksessä he alkoivat suudella toisiaan. Jos totta puhuttiin, tämä jännitti Darceytä enemmän kuin hänen ensimmäinen kertansa. Nyt Darcey ei ollut humalan turruttamassa tilassa vaan täysin selvä.
--------------------------------------------------------
 
Photobucket Photobucket Photobucket Darcey ja Leo alkoivat tavata lähes joka päivä. Darcey tuli Leon asunnolle yleensä iltapäivästä, sillä niihin aikoihin Leo nousi ylös.
 
Photobucket Photobucket Photobucket Kun Darcey koputti ovelle, Leo ei sanonut tervehdystä kummempaa sanaa. Aluksi se häiritsi Darceytä, mutta ajan kuluessa hän tottui siihen.
 
Photobucket Photobucket Photobucket Leo asettui välittömästi pianon ääreen, ja alkoi tavata samaa vanhaa sävellystään, jota hän oli hionut omien sanojensa mukaan kuukausia.
 
Photobucket Photobucket Photobucket Darceystä se oli todella tylsää. Hän oli ehdottanut, että hän voisi tulla myöhemmin paikalle, jälkeen Leon säveltämisen. Mies kuitenkin väitti vastaan, ja sanoi olevansa muuten päivisin niin yksin. HhSiksi Darcey uppoutui Leon kirjoihin, jotka kuulemma eivät olleet Leon ollenkaan, vaan edellisen vuokralaisen. Kirjakokoelmasta löytyi niin Mark Twainia, Jane Austenia sekä Agatha Christien dekkareita. Ne eivät ehkä olleet Darceyn mielestä kaikista mielenkiintoisimpia kirjoja, mutta ne kävivät ajanvietteestä.
 
Photobucket Photobucket Photobucket Kun Leo kyllästyi soittamiseen, hän vihdoin huomioi Darceyn. Ei tosin sanoin ja keskusteluin, vaan riisumalla tytöltä vaatteet.
 
Photobucket Kun Leo oli saanut haluamansa, hän yleensä nousi sängystä ja pukeutui. Darceytä se häiritsi suunnattomasti. Hän olisi halunnut jäädä sänkyyn halailemaan ja ehkä nukkumaan hetkeksi. Leo ei moisesta läheisyydestä piitannut. Leo ei edes yrittänyt saada keskustelua aikaan. Darcey yritti jutella jotakin, mutta Leo teki selväksi, että vierailu oli ohi.

”Mona on pian tulossa”, hän yleensä totesi, mikä loukkasi Darceytä.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Huh. Tämä osa ei niin millään tahtonut tulla julkaistuksi. Vuodatus ja Photobucket vuorotellen tappelivat kanssani. Toivottavasti osan jälki ei ole samanlainen. Kommenttejanne on aina ihana lukea, joten ehkä jaksaisitte jättää muutaman?