Sain vihdoin muodostettua Brennaneille uuden osan. Lavastamista ja sisustamista on hankaloittanut ikävä bugi(?), joka laittaa kaikki tavarat osoittamaan kohti tietä, kun laitan niitä tontille. Jos joku muu on kärsinyt samasta ongelmasta ja tietää ratkaisun, niin arvostaisin suuresti, jos tämä ihana henkilö antaisi neuvoja :D.
 

Photobucket Photobucket Synnytyksen jälkeen Rebecca ja vauva joutuivat viipymään sairaalassa viisi päivää. Kun he pääsivät kotiin, Rebecca oli onnellinen mutta väsynyt. Lisäksi uusi tilanne lapsen kanssa tuntui pelottavalta. Milton oli heistä edelleen innokkaampi osapuoli.
”Mitäs pikku-Darceylle kuuluu?” uusi isä leperteli tyttärelleen.
He olivat päättäneet nimetä lapsensa kuuluisan ballerinan Darcey Bussellin mukaan.
 
Photobucket Ensimmäisenä viikkona he molemmat olivat valmiita tekemään lapsenhoitoon liittyviä asioita, kuten vaipanvaihtoa ja nukuttamista. Darcey nukkui suurimman osan päivästä, joten aluksi Rebecca ja Milton saivat viettää yönsä rauhassa.
 
Photobucket Parissa viikossa asiat kuitenkin muuttuivat. Darcey itki kaiket yöt.
”Darcey, nuku nyt, kulta. Hysss. Äiti haluaa nukkumaan”, Rebecca nyyhkytti uupuneena.
Miltonin mielestä oli Rebeccan työ herätä yöllä lohduttamaan tyttöä, koska Milton oli töissä kaiket päivät.
 
Photobucket Rebecca oli yksinkertaisesti kamalan väsynyt. Oli hetkiä, kun hän halusi yksinkertaisesti heittää lapsensa ulos ikkunasta. Hän tunsi olevansa epäonnistunut äiti. Normaali äiti kestäisi vauvansa huutoa. Normaali äiti ei haluaisi satuttaa lastaan. Normaali äiti tahtoisi olla lapsensa kanssa kotona mahdollisimman paljon. Jo kolmen viikon jälkeen Rebecca oli valmis palaamaan takaisin aikuisten maailmaan. Käymään suihkussa päivittäin, syömään säännöllisesti ja puhumaan lepertelemättä.
 
Photobucket Tietysti oli hyviä hetkiä, mutta niitäkin varjosti uupumus. Olisi ollut helpompaa nauttia pienokaisen hassusta ääntelystä, jos hän ei olisi halunnut samalla hetkellä kaatua sänkyyn ja nukkua. Rebecca yritti nukkua aina, kun Darciekin nukkui, mutta enimmäkseen Darcie nukkui tunnin tai puolen tunnin pätkissä. Se sai Rebeccan stressaantuneeksi.
 
Photobucket ”Miten sinä olet voinut?” Lea – Rebeccan paras ystävä ja yksi Darcien kummeista – kysyi, kun hän tuli vierailulle ensimmäistä kertaa pitkään aikaan.
Rebecca oli liian väsynyt esittämään iloista.
”Tämä on ihan kamalaa”, Rebecca sanoi ja purskahti itkuun. ”Minä rakastan Darcieta, mutta Milton jotenkin… laittaa minut tekemään kaiken. Hän auttaa vain viikonloppuisin. Minä olen niin väsynyt.”

Photobucket ”Välillä minusta tuntuu, että minun olisi pitänyt valita Perry Miltonin sijaan”, Rebecca sanoi.
”Mitä?” Lea kysyi.
Rebecca älysi puhuneensa ohi suunsa. Kukaan ei tiennyt, että Miltonin siskon mies Perry oli korviaan myöten rakastunut Rebeccaan, ja Rebeccallakin oli ollut tunteita miestä kohtaan. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut, koska Rebecca oli tahtonut pysyä uskollisena Miltonille.
 
Photobucket Rebecca selitti Lealle kaiken – mitä sitä enää turhia salailemaan.
”Mutta minä annoin Perrylle pakit, koska minä rakastin Miltonia. Mutta Perry ei luovuttanut. Paitsi ehkä hän nyt jo luovutti. Minä en tiedä”, Rebecca päätti tarinansa.
Ennen kuin Lea ehti päivitellä Rebeccan kertomusta, yläkerrasta kuului lapsen parku.
”Voi ei”, Rebecca voihkaisi.
 
Photobucket ”Becky, ei sinun tarvitse mennä. Minä voin mennä. Kai minä yhden vaipan osaan vaihtaa”, Lea sanoi. ”Nuku vaikka hetki.”
 
Photobucket Kun Lea palasi alakertaan Darcien kanssa, Rebecca oli jo nukahtanut. Sillä välin kun Rebecca torkkui, Lea teki suunnitelmia.
”Kohta soitetaan puhelu, söpöliini”, Lea leperteli lapselle.
 
Photobucket ”Becky, herätys”, Lea supatti ystävälleen, kun tämä oli nukkunut jo reilusti yli tunnin. ”Sinulle on vieras.”
”Hmphhm”, Rebecca sanoi avaamatta silmiään.
”Hän näyttää todella väsyneeltä Lea, pitäisikö hänen sittenkin antaa nukkua?”
 
Photobucket ”Perry?” Rebecca sanoi ja nousi kuin sähköiskun saaneena ylös. ”Mitä ihmettä sinä täällä teet?”
Rebecca tiesi liiankin hyvin, että hänen vaatteensa haisivat pahalta ja hänen hiuksensa olivat likaiset. Hänen kasvonsa eivät olleet nähneet meikkiä viikkoihin.
 
Photobucket ”Lea soitti minulle ja pyysi tulemaan tänne. Puhumaan sinun kanssasi”, Perry sanoi. ”Ihana nähdä sinua, Bex. Pitkästä aikaa.”
”Okei, joo, hienoa, mutta kertoiko Lea, että miksi meidän pitäisi puhua?”
”Meistä”, Perry vastasi häpeilemättä.
 
Photobucket ”No teillähän menee asiat hienosti ilman minuakin. Becky, nähdään joku toinen kerta”, Lea sanoi iloisesti.
”Lea, mitä ihmettä sinä olet taas tehnyt?” Rebecca kysyi yhä hieman unenpöpperöisenä.
”Te puhutte, minä häivyn”, Lea sanoi ja odottamatta hyvästejä asteli ulos talosta.
 
Photobucket ”Aikamoinen tuo Lea”, Perry sanoi, kun oven sulkemisen kaiku jäi painamaan hänen ja Rebeccan välille. ”Mitä sinulle kuuluu? Me emme ole nähneet sitten Darcien ristiäisten.”
”No helvetillistä väsymystä ja ihmisseuran puutetta lukuun ottamatta oikein mainiota”, Rebecca sanoi ja hänen äänensä murtui.
 
Photobucket Sanomatta sanaakaan Perry otti Rebeccan syliinsä.
”Voi sinua. Se kyllä helpottaa”, Perry kuiskasi.
”Mutta mitä jos se ei helpota? Mitä jos Darcie itkee kaikki yöt vielä vuosia? Minä en jaksa enää”, Rebecca avautui Perryllekin.
 
Photobucket ”Kun minun Jodieni oli vauva, hän itki koko ajan. Minä ja Audrey olimme tulla hulluksi. Mutta sitten Jodie kasvoi ja saimme hänet nukkumaan yöt”, Perry yritti lohduttaa.
Rebecca ei ollut valmis odottamaan Darcien kasvua, mutta hän päätti olla vain hiljaa.
 
Photobucket Rebecca tarjosi Perrylle lounasta.
”Tiedätkö, minun tarjoukseni on edelleen voimassa”, Perry sanoi muka muina miehinä.
Rebecca ei voinut olla hymyilemättä. Hän ei ollut koskaan tuntenut itseään niin rumaksi, ja silti Perry tahtoi hänet itselleen. Rebeccan täytyi ravistella itseään.
”Älä hupsi”, Rebecca vastasi.
 
Photobucket ”Minä vain sanon, että sinulla on vaihtoehtoja. Vielä ei ole liian myöhäistä katua, ja Lean mukaan sinä kadut”, Perry painosti kevyesti.
”Lea puhuu usein ohi suunsa”, Rebecca vastasi. ”Hei, voidaanko me puhua jostain muusta? Vaikka vaippoista. Tai sinun työstäsi. Tai ihan mistä vain.”
”Okei. Mitä vaippa-maailmaan sitten kuuluu?” Perry kysyi hätkähtämättä.
 
Photobucket Perry lähti melko nopeasti lounaan jälkeen. Hän oli ollut koko lounaan ajan kohtelias, kiinnostava ja kaikin puolin ihana. Viime aikoina Rebeccalla ja Miltonilla ei ollut paljoa puhuttavaa, koska he molemmat nukkuivat huonosti ja viettivät suurimman osan yhteisestä ajasta hiljaa, väsyneinä ja vailla mitään intohimoa.
 
Photobucket Rebeccalla ei ollut kuitenkaan aikaa miettiä Perryä. Hän päätti unohtaa nukkumisen kokonaan, kun hän ei kuitenkaan ehtinyt nukkua kunnolla yhden tunnin aikana, joten hän saattoi sen sijaan herätellä balettitaitojaan uudelleen henkiin. Rebeccalla oli tavoitteena palata takaisin töihin heti, kun Darcie täyttäisi yhdeksän kuukautta.
 
Photobucket Rebecca alkoi jopa käyttää Leaa hyödyksi niin, että hän sai vapaaksi aina muutaman tunnin viikossa, jotta hän saattoi harjoitella. Rebecca tunsi hiljalleen heräävänsä taas henkiin. Vaikka Darcie edelleen valvotti häntä kaikki yötä, hän oli silti huomattavasti virkeämpi.
 
Photobucket Virkeydestä huolimatta Rebecca ei ollut täysin kunnossa. Häntä vaivasi paha yskä, ja hän hengästyi paljon helpommin kuin ennen raskautta. Aluksi Rebecca ajatteli sen liittyvän hänen huonontuneeseen kuntoonsa. Kun oireet jatkuivat pidempään, Rebecca päätteli, että hänen pitkään kestänyt tupakanpolttonsa oli vihdoin alkanut vaikuttaa, ironisesti vuosi jälkeen lopettamisen.
 
Photobucket Aluksi Rebeccasta tuntui pahalta lähteä töihin pois Darcien luota. Hän joutui järjestämään työnsä niin, että Milton saattoi katsoa illat Darcien perään, mutta samalla käydä päivät töissä. Tämä tarkoitti sitä, että Rebecca joutui päivisin harjoittelemaan itsenäisesti. Illalla heti Miltonin tultua kotiin Rebecca saattoi lähteä junalla kohti kansallisbalettia.
 
Photobucket Rebeccasta oli aivan ihanaa tanssia jälleen balettia, mutta hän ei kokenut olevansa tarpeeksi hyvä. Asiaa ei varsinaisesti auttanut se, että hän joutui tanssimaan taustatanssijana. Entinen tähti joutui takaisin alkupisteeseen, eikä sieltä olisi enää nousua.
 
Photobucket Tauosta huolimatta Rebecca oli ryhmänsä paras. Hänen tekniikkansa oli yhtä virheetön kuin muutama vuosi aiemmin. Tanssiminen taustalla ei kuitenkaan tuonut hänelle samanlaisia haasteita. Rebeccan ei tarvinnut varsinaisesti edes yrittää.
 
Photobucket Vaikka baletti ei ollut yhtä mieltä tyydyttävää kuin aikaisemmin, Rebecca nautti joka hetkestä uusien ystäviensä kanssa. Kaikki he olivat Rebeccaa nuorempia – luonnollisesti – ja kaikki he pitivät Rebeccaa jonkunlaisena sankarina. Rebecca oli ballerina, jota he kaikki katsoivat ylöspäin. Hän oli kiertänyt maailmaa ja tanssinut suurimmilla lavoilla. Kaiken lisäksi hän oli saanut lapsen suuren ja ihmeellisen Milton Brooksin kanssa, mikä, huvittavaa kyllä, oli heistä suurin saavutus, minkä ballerina saattoi saavuttaa.
 
Photobucket Perhe-elämässä Rebeccalla alkoi mennä hiljalleen paremmin. Kun molemmat osallistuivat Darcien hoitoon tasapuolisesti, Milton ja Rebecca tulivat toimeen keskenään paremmin. Heistä oli ihanaa katsoa, kuinka Darcie kasvoi ja muodosti oman persoonansa. Lisäksi Darcie oli alkanut nukkua yönsä kunnolla, mikä vähensi huomattavasti Miltonin ja Rebeccan uupumusta.
 
Photobucket Rebecca ja Milton yrittivät järjestää itselleen myös kahdenkeskistä aikaa. Miltonin syntymäpäivänä hän ja Rebecca menivät kahden ulos ja jättivät Darcyn hoitoon Lealle ensimmäistä kertaa.
”Onkohan kaikki varmasti kunnossa”, Rebecca pohti.
”Becky, Lea hoitaa hommansa. Koita rentoutua”, Milton nauroi.
”Joo, kyllä me tytöt pärjätään”, Lea vakuutti. ”Pitäkää nyt kerrankin hauskaa.”
 
Photobucket Milton vei Rebeccan samaan ravintolaan kuin hän oli vienyt Rebeccan ensitreffeille. Ennen Darcien syntymää he olivat käyneet siellä kerran kuussa, mutta vauvan synnyttyä heillä ei ollut mahdollisuutta olla iltoja poissa kotoa.
 
Photobucket Huvittavaa kyllä, Rebeccan ja Miltonin ollessa vihdoin kahden, he puhuivat lähes koko ajan Darciesta. He nauroivat pienen tytön hassuille kommelluksille ja miettivät, että millainen tyttö hänestä kasvaisi.
”Pian meidän pitäisi varmaan alkaa miettiä, että kenen balettitunneille me pistämme sen naperon. Meidän geeneillämme hänestä ei voi tulla muuta kuin maailman lahjakkain tanssija”, Milton nauroi.
 
Photobucket Ilta sujui varsin mainiosti siihen saakka, kunnes Rebeccaa alkoi yskittää.
”Sinun pitäisi käydä lääkärissä”, Milton huokaisi.
”Ei tämä mitään ole, pelkkä pitkittynyt flunssa”, Rebecca vastasi.
Rebecca ei kokenut mitään tarvetta käydä tutkimassa hänen yskäänsä, koska hän tiesi jo, mitä lääkäri sanoisi: Mitäs poltit tupakkaa ja pilasit keuhkosi, nyt elät onnettomana elämäsi loppuun asti.
 
Photobucket Milton vaikutti epäilevältä, mutta päätti olla jankuttamatta. Sen sijaan hän kohotti maljan Rebeccan ja hänen kunniaksi.
”Sinulle ja minulle kaikille tuleville syntymäpäiville!” Milton sanoi mahtipontisesti.
”Kippis”, Rebecca hymyili ja otti kulauksen mineraalivettä.
Hän päätti, että samanlaisia treffi-iltoja pitäisi olla enemmänkin tulevaisuudessa.
-----------------------------------------------------------
 
Photobucket Elokuun alussa tuli Rebeccan ensimmäisen balettiesityksen ensi-ilta. Rebeccan yskä oli ollut erityisen paha sinä päivänä, mutta hänestä se johtui vain jännityksestä. Hänellä ei ollut varaa ajatella muuta.
 
Photobucket Koska Milton ja Rebecca eivät saaneet hoitajaa Darcielle, Milton joutui jättämään väliin Rebeccan esityksen.
 ”Sinulla menee varmasti hyvin. Minulla ei ole epäilystäkään”, Milton sanoi.
”No joo, kyllä kai. Edellisestä esityksestä on vain niin kauan, että pelkään unohtavani jotain. Ennen kaikki tämä sujui niin rutiininomaisesti”, Rebecca vastasi.
 
Photobucket Milton laski Darcien maahan ja otti Rebeccan lähelleen.
”Toivota minulle onnea”, Rebecca kuiskasi.
”Et sinä tarvitse onnea, höpsö. Minä tiedän, miten hyvin sinä tanssit. Kaikki menee hyvin”, Milton vakuutteli takaisin.
 
Photobucket Rebecca oli paikalla puolitoistatuntia ennen H-hetkeä. Hänen mahassaan oli tuttuja esitystä edeltäviä perhosia. Satoja kertoja Rebecca oli esiintynyt samassa Kansallisbaletin rakennuksessa, tosin aikaisemmin hän oli ollut päätanssija. Vaikka esiintyminen jännitti, hän toivoi, että hän pääsisi jo esiintymään.
 
Photobucket Aula tuoksui hämmentävästi ummehtuneelta ja vanhojen rouvien hajuvedeltä. Tuoksu sai yleensä Rebeccan yhä innostuneemmaksi, mutta tällä kertaa se sai vain Rebeccan yskimään. Toisaalta kaikki sai Rebeccan yskimään, joten se ei ollut mikään yllätys. Aula oli vielä tyhjillään, mutta jo tunnin kuluttua se olisi täynnä tärkeitä ihmisiä, jotka odottivat näkevänsä upean ensi-illan.
 
Photobucket ”Becky, tämä on katastrofi!” Mona, toinen päätanssijoista sanoi, kun Rebecca saapui pukuhuoneeseen. ”Helen on saanut ruokamyrkytyksen, eikä hän voi tanssia. Mitä me tehdään, hän esittää kuitenkin Juliettea. Mitä Kuu kantaa elämänvirtaa on ilman Juliettea? Ei mitään!”
”Mitä? Ei hemmetti, ei me saada ketään korvaamaan Heleniä tällä varoitusajalla. Eikä kukaan ole varmaan harjoitellut hänen askeleitaan”, Rebecca sanoi kauhuissaan.
 
Photobucket ”Mutta sinähän olet tanssinut Julietten roolin aikaisemmin, eikö niin Becky?” Maxie kysyi.
”No joo, mutta siitä on ihan kamalasti aikaa”, Rebecca vastasi, ”Minä olin silloin lukiossa!”
”Becky, me tarvitaan sinua. Etkö sinä voisi edes yrittää? Jos unohdat askeleet, improvisoi.”
 
Photobucket Rebeccalla oli ilmiömäinen muisti mitä erilaisiin tansseihin tuli. Tapailtuaan hetken Julietten liikkeitä, Rebeccan tanssi alkoi sujua. Se ei ollut täydellistä, mutta ainakin hän osasi oikeat askeleet. Aikaa ei juuri ollut, joten oli tyydyttävä siihen, mitä sai.
 
Photobucket Kun esitys alkoi, Rebecca lopetti jännittämisen. Kuu kantaa elämänvirtaa kertoi Juliettesta, joka menettää siskonsa Even ja sen jälkeen sekoaa. Rebecca yritti muistella, mitä hänen tanssinopettajansa oli sanonut Julietten roolista, mutta siitä oli satoja vuosia. Oli siis yksinkertaisesti vedettävä tunteella ja yritettävä muistaa, mitä piti tehdä.
 
Photobucket Esityksen puolivälissä Rebecca alkoi voida huonosti. Häntä yskitti ihan hirveästi, ja aina ollessaan poispäin yleisöstä, Rebecca käytti tilaisuuden hyväkseen ja yski kuin viimeistä päivää. Sen lisäksi Rebeccaa huimasi. Hän pysyi juuri ja juuri pystyssä.
”Becky? Onko kaikki hyvin?” Danielle, yksi taustatanssijoista, kysyi.
Rebecca ei osannut vastata, hän osasi tuskin paikantaa äänen lähteen.
 
Photobucket Kun Rebecca taivutti itseään taaksepäin, hänen päässään alkoi surista ja musiikki vaimeni. Silmissä sumeni. Rebecca ei enää tiennyt, missä oli katto ja missä oli lattia. Sitten iski kipu. Aivan kamala kipu, joka alkoi hänen rintakehästään ja haarautui kaikkialle hänen jäseniinsä.  
 
Photobucket Hetkessä Rebecca menetti kokonaan tajuntansa. Hän rojahti maahan.
”Becky? Becky? Kuuletko sinä?” joku sanoi.
”Soittakaa ambulanssi, se ei herää!”
”Becky! Herää, ole kiltti!”
”Onko Beckyllä pulssia? Voisiko joku kokeilla hänen pulssia!”
------------------------------------------------------------------
Photobucket Kaupunginsairaala
 
Photobucket Milton tuli sairaalaan heti saatuaan Darcielle hoitajan. Siellä häntä odotti osa balettitanssijoista. Työnsä puolesta Milton tunsi heistä osan.
”Danielle, mitä te tiedätte?” Milton kysyi vakavana.
”Ei meille ole kerrottu mitään, koska me ei olla omaisia”, Danielle vastasi synkkänä.
”Älä huoli, Brooks. Becky on varmasti kunnossa”, Norah sanoi pakottaen kasvoilleen hymyn.
 
Photobucket ”Teidän kannattaa varmaan lähteä kotiin lepäämään. Minä… minä ilmoitan, jos on jotain ilmoittamisen arvoista”, Milton sanoi vältellen katsekontaktia.
Milton ei muistanut, milloin hän olisi ollut niin huolissaan Rebeccasta. Totta kai häntä oli huolestuttanut synnytys ja Rebeccan uupumus, mutta hän ei ollut koskaan joutunut vierailemaan sairaalassa tällaisen asian takia.
 
Photobucket Kun muut olivat lähteneet, viereisen huoneen ovi aukeni.
”Onko kaikki kunnossa?” Milton kysyi välittömästi.
”Ja te olette..?” nainen kysyi kohteliaan viileästi.
”Hänen miehensä, Milton Brooks.”, Milton vastasi.
”Minä olen tohtori Jones. Neiti Brennanin tila on vakaa, mutta hän ei ole vielä tajuissaan. Voitte mennä katsomaan häntä. Me kerromme enemmän, kun me tiedämme enemmän”, nainen sanoi lisäten viimeisen lauseen nähtyään Miltonin katseen.
 
Photobucket Rebecca makasi sairaalasängyssä ja vaikutti rauhalliselta ja jotenkin pieneltä. Miltonille tuli kamala tarve suojella naista. Häntä ärsytti, kun hänelle ei kerrottu mitään. Tila on vakaa. Mitä hemmettiä se edes tarkoitti? Mitä oli tapahtunut? Tapahtuisiko se jokin uudestaan?
 
Photobucket Milton istui alas vierailijan tuolille. Häntä ahdistivat kaikki sairaalan äänet ja hajut. Jostain kaukaa kuului valitusta. Milton mietti, olikohan Rebeccakin salaa tuskissaan. Hän toivoi, että Rebecca aukaisisi silmänsä. Hän myös kaipasi lääkäriä, joka selittäisi hänelle tilanteen.
 
Photobucket Kymmenen minuutin kuluttua toinen hänen toiveistaan toteutui.
”Onko mitään selvinnyt? Ja miksei Rebecca herää?” Milton kysyi, ennen kuin tohtori Jones ehti sanoa mitään.
”Rebeccalle on annettu vahvoja särkylääkkeitä, mutta hänen pitäisi herätä pian. Otimme Rebeccalta verikokeen ja röntgenkuvia, mutta saamme tulokset vasta maanantaina tai tiistaina. Tällä hetkellä epäilen, että Rebeccalla oli pelkkä migreenikohtaus. Eli ei mitään vakavaa”, tohtori Jones sanoi.
 
Photobucket ”Tarkoittaako se sitä, että pääsen pois?” Rebecca kysyi heiveröisellä äänellä.
Hänestä tuntui siltä, kuin hän olisi nukkunut sata vuotta. Silti hän tunsi olonsa uupuneeksi.
 
Photobucket ”Becky! Becky, onko kaikki kunnossa? Sattuuko sinua johonkin?” Milton kysyi käännyttyään ympäri.
”Kaikki on kunnossa. Minä vain tahtoisin kotiin”, Rebecca sanoi.
Hän inhosi, inhosi sairaaloita.
 
Photobucket ”Hei Rebecca. Minä olen tohtori Jones. Me pidämme sinua tarkkailussa vielä yön yli, varmuuden vuoksi. Minun on pyydettävä sinua palaamaan uudestaan maanantaina. Otimme sinulta verikokeen ja röntgenkuvat, joten ne on tutkittu siihen mennessä. Nyt sinun on kuitenkin parasta vain levätä”, tohtori Jones sanoi.
 
Photobucket
Rebecca nukkui pitkälle aamuun. Kun hän heräsi, Milton oli ehtinyt käydä kotona ja viedä Darcien hoitoon Lealle.
”Lopeta tuo kulmien kurtistelu. Kaikki on hyvin”, Rebecca sanoi, kun Milton halasi häntä.
”Älä enää säikyttele minua tuolla tavalla”, Milton vastasi hymyillen pienesti.
”En tietenkään”, Rebecca naurahti.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toivottavasti piditte osasta :). Ja toivottavasti jaksaisitte antaa palautetta osasta. Teidän kommentteja kun on niin mukava lukea. :D